Site Loader
explore

Kini lebih banyak pilihan pembayaran dengan SPLIT

Home terkini Kini lebih banyak pilihan pembayaran dengan SPLIT

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dalam usaha ommafoody untuk menyediakan lebih banyak pilihan untuk pembayaran, kini kami bekerjasama dengan SPLIT untuk membolehkan anda membuat bayaran secara ansuran.

Bersama Split, anda boleh memilih untuk membayar separuh dari jumlah keseluruhan terlebih dahulu dan separuh lagi di bulan hadapan. Kaedah pembayaran Split ini amatlah sesuai dalam merancang kewangan kita dalam tempoh lockdown ini.

SPLIT telah menawarkan promosi khas untuk pelanggan yang ingin mencuba pembayaran secara ansuran dengan memberikan diskaun khas sebanyak RM10.

Butiran Promosi

Berikut merupakan butiran promosi :

  • 100 pelanggan pertama yang berbelanja minima RM150 boleh menikmati potongan diskaun sebanyak RM10 dengan kod SPLITLA diruangan checkout split.
  • Kod hanya boleh digunakan sekali sahaja
  • Promosi ini boleh digunakan untuk semua pengguna baru dan sedia ada SPLIT
  • Kod ini hanya boleh ditebus di laman web ommafoody
  • Tertakluk kepada pelanggan yang menggunakan pembayaran secara ansuran (instalment) sahaja.

Cara Pembelian Penggunakan SPLIT

Langkah 1 : Pilih item pilihan anda dan semasa pembayaran, pilih kaedah pembayaran “Split”.

Langkah 2 : Masukkan maklumat anda dan bayar dengan kad debit / credit. Untuk bayar 50% sekarang, pilih pelan ansuran “2 bulan”.

Langkah 3: Pembelian selesai! Untuk rujukan anda, kami akan menghantar e-mel kepada anda ringkasan tentang pelan ansuran anda dan tarikh pembayaranan untuk bayar baki 50%.

 

Baca FAQ mengenai SPLIT :
[/vc_column_text][vc_btn title=”FAQ SPLIT” color=”success” link=”url:https%3A%2F%2Fommafoody.com%2Ffaq-berkenaan-split%2F”][/vc_column][/vc_row]

 

Categories: terkini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *