Site Loader
explore

Butiran Penghantaran

Home Butiran Penghantaran

Kawasan Penghantaran

Buat masa ini, Ommafoody.com hanya menguruskan penghantaran ke Kawasan yang disenaraikan dibawah. Barang pembelian akan mula diuruskan selepas anda selesai membuat bayaran. Setiap barang yang dipesan adalah barang terus daripada pihak vendor terpilih kami di Pasar Borong Selangor.

Sila ambil perhatian bahawa kami hanya akan membuat penghantaran berdasarkan butiran penama, no tel serta alamat yang telah diisikan pada borang pembelian sebelum pembayaran dibuat.

Pihak Ommafoody juga berhak untuk membatalkan pesanan dengan notis makluman awal sekiranya vendor kami kehabisan stok barangan yang dipesan.

Kawasan Penghantaran kami :

  1. Selangor
  2. Kuala Lumpur

Lembah Klang merupakan kawasan yang besar terutamanya di bahagian Selangor. Kami hanya menerima tempahan 30km dari warehouse kami yang terletak di Putra Walk, Seri Kembangan. Jika anda tidak pasti sama ada kawasan anda termasuk di dalam ini, sila hubungi khidmat pelanggan kami di 010-2333411.

Kami akan buka pesanan dikawasan lain secara berperingkat. Sekiranya anda berminat dengan servis yang ditawarkan. Teruskan follow kami di social media kami.